Klik op de afbeeldingen!

AVS - Debuutthriller Ultio

Verslag: Sophie De Laere - Camera: Nick Mortier

Ultio, het debuut van Guido Strobbe, is een thriller die zich voor een stuk afspeelt in het Belfort van Gent en twee andere steden van België

Luisterpuntbib - Deceptio

Boek ingelezen voor Daisy - 19 mei 2015

Een Daisy-luisterboek wordt in een studio voorgelezen en op cd-rom gezet. De voorlezers zijn vrijwilligers met een aangename stem, maar ook auteurs lezen geregeld hun eigen boeken bij ons in. Zo'n bijzondere band met de schrijver hebt u alleen bij een luisterboek.

Daisy staat voor Digital Accessible Information System. Dit is de wereldwijde standaard voor luisterboeken voor personen met een leesbeperking. 

AVS - Gent als decor voor misdaadverhaal

Door Janna Heyerick • Cultuur & kunst • Geschreven op 17 augustus 2017

Gentenaar Guido Strobbe schrijft misdaadverhalen. Op zo'n 5 jaar tijd heeft de auteur z'n 6de boek uit: Mendacium II, een vervolgverhaal over politie-inspecteur Soetaert. Het onderzoek van Soetaert verloopt stroef, tot een ouder dossier rond kidnapping en kindermisbruik weer wordt opgerakeld. Het verhaal begint in Gent, in de Nieuwewandeling, en verlegt zich geleidelijk aan naar Brugge.

Strobbe heeft drie jaar gedaan over z'n eerste boek, maar sindsdien blijven de ideeën opborrelen. Ondertussen werkt de auteur zelfs aan een toneelstuk. 

MENT TV - Proditor

Door Johan Dhaene • 5 april 2022

Op de kaft van Proditor de pastorie van Sint-Denijs-Westrem met aan de zijkant 121 putjes. Die putjes spelen een rol in deze thriller die zich afspeelt in 1944 en 2017.